2023 -2024 н. р. 

    У ці березневі дні вшановуємо пам'ять генія українського народу Тараса Григоровича Шевченка. Зарічанські ліцеїсти сьогодні з гордістю можуть сказати, що виконують заповіт Кобзаря: "Учітеся, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь..."

                                                                      11.03.2024               

Пам'ятаємо кожного, хто віддав своє життя за Україну! Сьогодні вшанували пам'ять зарічанців, яких у цей день 80 років тому розстріляли загарбники під час Другої  Світової війни, та всіх, хто загинув у боротьбі за незалежність України. Молитвою та добрим словом згадали Героїв, які віддали життя за Батьківщину.

Вічна пам'ять Героям!

                                                   28.02.2024

  Сьогодні, у Міжнародний день рідної мови, на базі Зарічанського ліцею імені Володимира Яворського відбулася творча зустріч з берегинею українського слова, заслуженою вчителькою України, авторкою навчально-методичних видань та співавторкою підручників з української мови та літератури Олесею Калинич. Учителі-філологи нашої громади поповнили скарбницю знань та зібрали своє намисто з перлин рідного слова. Дякуємо пані Олесі за цікаву й змістовну зустріч, натхнення й позитив, якими вона зарядила всіх присутніх! Удосконалюємося разом заради майбутнього - наших дітей! Слава Україні! 

                               21.02.2024

  10 років тому ...і до сьогодні ми захищаємо нашу свободу! Світла памʼять Небесній Сотні, першим, хто втримали небо України!

                       20.02.2024

Сьогодні, в День святого Валентина, наша найбільша валентинка для України! Любіть Україну й життя кожного дня!

     14.02.2024

6 лютого у всьому світі відзначають День безпечного Інтернету. В цей день члени Учнівського самоврядування Зарічанського ліцею імені Володимира Яворського провели з учнями 5-их класів просвітницьку акцію "Правила безпеки в Інтернеті ми знаємо, тому у халепу не потрапляємо", а також на уроках інформатики учні створили тематичні стінгазети, які нагадуватимуть нашим ліцеїстам про правила безпеки в Інтернеті. Пам'ятаймо, що Інтернет - наш друг, але не забуваймо дотримуватися правил!                                       06.02.2024

  Пам'ятаємо вас, воїни Крут! Українському серцю вас не забуть!

               29.01.2024

    Наша сила - в єдності!

 З Днем Соборності України!

                    22.01.2024

    Сильні! Вільні! Єдині! З Днем Соборності України! Сьогодні, в День Соборності України, наші ліцеїсти створили в стінах Зарічанського ліцею живий ланцюг єдності та долучились до акції "В День Злуки візьмімось за руки, помолімося нині за мир в Україні!". Наша сила - в єдності! Слава Україні! 

                                                    22.02.2024

    Привітання з Новим роком і Різдвом Христовим від учнівського самоврядування Зарічанського ліцею. 

Із новорічним святами ми всіх вітаєм!

Все буде Україна – точно знаєм!

Хай в ніч новорічну збуваються мрії!

Слава ЗСУ! Слава Україні!

                                     31.12.2023

    

   Вже декілька років поспіль учні Зарічанського ліцею імені Володимира Яворського активно збирають кришечки і беруть участь в акції "Кришечки збери - Україні допоможи". Долучаючись до акції ми робимо подвійну добру справу: зменшуємо обсяг отруйного сміття, яке століттями розкладається в рідній землі, допомагаємо мужнім воїнам, які за цю землю постраждали, повернутися до повноцінного життя.

                                                       20.12.2023        

 Ярмаркуємо. День другий. Сьогодні добре торгувалось 1-4 класам. Щиро дякуємо за активну участь і підтримку батькам, бо столи вгинались, а очі розбігались від різноманітності смаколиків. Тепер можна і підбити підсумки. Отже, за два дні благодійного ярмарку учні Зарічанського ліцею вторгували 31618 грн. Разом до перемоги! Слава Україні! 

                                                                                 11.12.2023

 Зав'яжімо, дівчата, сьогодні хустину! Помолімося разом за Україну! Ось так пройшов День хустки в Зарічанському ліцеї імені Володимира Яворського.

                                       07.12.2023

  

    Нам сьогодні добре торгувалось. Напередодні Дня волонтера та Дня Збройних Сил України в нашому ліцеї пройшов черговий благодійний ярмарок. Ярмаркували 5-11 класи. Було смачно, весело і гамірно. Всі в один голос заявили: "Хочемо ще!". Тепер черга за 1-4 класами. Тоді й підіб'ємо остаточні підсумки. Разом до перемоги. Слава Україні!

                                                                            04.12.2023 

Не мовчимо!

Бо з нами кожен третій,

Померлий в той страшний Голодомор.

Бо з нами двадцять другий, тридцять третій

І в сорок шостім пережитий мор.

   Сьогодні учні Зарічанського ліцею імені Володимира Яворського вшанували пам'ять загиблих в Україні під час трьох Голодоморів. Ліцеїсти долучились до  Міжнародного культурно-просвітницького проєкту "Ляльки для ненароджених дітей" і створили декілька композицій:

1. Вихованці  гуртка "Рідний край"  -  ляльки мотанки  " Невиплакані сльози України".

2. Учні 7-А класу - композицію "Ніколи знову".

3. Учениця 5-А класу Пилип'юк Ганна - "Іграшку для ненароджених дітей".

 Тільки пам'ятаючи минуле, ми можемо гідно  творити майбутнє!

                                                24.11.2024

     Вільні, бо гідні!  21 листопада, 10 років тому, Україна змінилась назавжди. Це день, коли  українці  обрали бути ВІЛЬНИМИДень Гідності і Свободи Не забуваймо тих, хто відстоював нашу Свободу століттями, і шануймо тих, хто відстоює її заразМаємо за честь жити в один час зі справжніми Героями

Слава Україні! Слава Героям!

                                                                         21.11.2023

   16 листопада, в рамках Дня толерантності, відповідно до Річного плану закладу у нашому ліцеї пройшов  День на "Ви". Ліцеїсти поділилися своїми враженнями в ось такому відео! 

                                                               16.11.2023

 У наш непростий час поезія залишається острівцем духовності, який надихає, хвилює і заспокоює. Другого листопада в нашому ліцеї відбувся І етап конкурсу читців поезій "Чисті роси". Ліцеїсти показали свої декламаторські вміння в двох номінаціях: "Лірика" і "Патріотика". Талановиті конкурсанти зуміли майстерно передати настрій, красу і велич українського слова, а глядачі отримали естетичне задоволення. Дякуємо всім учасникам за прекрасне виконання поетичних творів,  які торкнулися найтонших струн наших душ!

                                                                                   02.11.2023


  У здоровому тілі - здоровий дух. Сьогодні,  у Всесвітній день здорового харчування,наші ліцеїсти поділились рецептами своїх улюблених  страв і спільно створили "Книгу рецептів корисних страв". Дбаймо про себе, споживаймо корисну їжу і будьмо здорові!

                                                      16.10.2023

   Як правильно сортувати сміття та передавати його на переробку? Що ми можемо зробити для збереження природи вже сьогодні? Про це учні п'ятих класів нашого ліцею говорили за круглим столом з  представниками  учнівського  самоврядування. Разом дійшли одностайного висновку: "Сортуватимемо сміття - збережемо життя!" .

                                         13.10.2023

   10 жовтня учні Зарічанського ліцею імені Володимира Яворського брали участь у заходах до Дня ментального здоровʼя. Разом з практичним психологом Надією ФЕДОРЧУК ліцеїсти переглянули відеоурок «Ти як? Повертайся до школи!» та приєдналися до флешмобу «Руханка сили». Тепер учні точно знають як піклуватися про ментальне здоровʼя і дбати про свій внутрішній стан.

                                                        10.10.2023

  Наша дружна команда. Трохи фото з нашого благодійного забігу "Біжу за тих, хто в берцях".

                                                                  03.10.2023

     2 жовтня учні та педагоги Зарічанського ліцею імені Володимира Яворського здійснили благодійний забіг "Біжу за тих, хто в серцях", присвячений Дню захисників та захисниць України.  Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 4500 гривень для підтримки ЗСУ Разом до перемоги! Слава Україні!   

                                                      02.10.2023

  Зізнавайтесь! Ви колись мріяли стати вчителем? Про це точно мріяли  учні нашого ліцею, і сьогодні їхня мрія здійснилася! Уже традиційно в переддень Дня вчителя на один день до роботи взявся новий педагогічний колектив!Учні 9-11 класів старанно готувалися і хвилювались. Але всі впорались і тепер  знають:  як радісно, коли розумієш,  що тебе слухають, у тебе вчаться і  як важко дивитися в очі дитини, яка не виконала домашнє завдання! Робочий день закінчився, він був нелегким, але  цікавим і незабутнім. Сподіваємося, що хтось сьогодні точно остаточно визначився зі своєю майбутньою професією! 

                                                                      29.09.2023

  21 вересня ми святкуємо Міжнародний день миру, але свято в Україні не таке радісне, як в цілому світі. Сьогодні всією ліцейною родиною об 11 годині ми долучились до акції "Боже, я,  маленька дитина, молюся за мир в Україні!". Ми молили Бога за перемогу і мирне небо і дякували ЗСУ, що міцно тримають оборону!  Віримо, що наші дитячі молитви будуть почуті! 

                                                                         21.09.2023

 Зарічанський ліцей - це маленька учнівська держава. І 14 вересня в нас відбулися вибори на посаду Президента ліцею. Все, як на справжніх виборах: кандидати, передвиборчі програми,  виборча комісія, скринька, бюлетені. І ось ми маємо нового Президента Учнівської ради - Атаманюк Ольгу, ученицю 9-А класу. Вітаємо переможницю! Віримо, що всі її плани і проєкти будуть успішно реалізовані в нашому ліцеї. А ми їй в цьому всі разом допоможемо!  Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та будувати плани на майбутнє!

                                                                      14.09.2023


   Шановні учні, педагоги, батьки! Вітаємо вас з Днем знань! Щиро радіємо нашій сьогоднішній зустрічі! Дякуємо Збройним Силам України, що оберігають нас! Нехай ніколи не зникає бажання вчитися, відкривати нове і незвідане. Нехай цей навчальний рік буде переможним! Дякуємо усім, хто долучився до благодійної акції "Донат на ЗСУ замість квітів і цукерок". Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 24 360 грн. Разом до перемоги. Слава Україні!

                                                               01.09.2023